Symprove tekutá probiotika: Jakou mají kvalitu?

Probiotika pro střevní mikroflóru a pro udržení jejího normálního stavu by měla být v našich jídelníčcích naprostou samozřejmostí. Někteří však místo kapslí vyhledávají tekuté probiotikum, které se některým uživatelům mnohem snáze polyká. A jelikož chceme obsáhnout většinu z těch, která najdeme ve veřejné nabídce, dnes na vás čeká Symprove recenze, ve které se dozvíte, zda se vyplatí tento doplněk stravy vyzkoušet.

Probiotika nemusíte brát jen v době, kdy vás trápí vodnatý průjem a křeče v břiše. Ve skutečnosti je můžete vnímat jako součást zdravé životosprávy, se kterou nejde šlápnout vedle takřka nikdy.

Možná jste to dosud nevěděli, ale probiotika mohou být dobrým způsobem, jak podpořit imunitní systém, trávení a normální náladu. Problém však spočívá v tom, že přátelské mikroorganismy jsou velice citlivé na náš dlouhodobý životní styl. Pokud tedy pijete nadměrné množství alkoholu, kouříte, nehýbete se a stravujete se nezdravě, stav střevní mikroflóry tomu bude přímo odpovídat.

Přečtěte si: Jak přírodně obnovit střevní mikroflóru

Opravdu se ale vyplatí zkoušet zlepšit trávení s probiotiky Symprove?

Co je Symprove?

symprove probiotika

Symprove jsou probiotika z Anglie. Ve srovnání s mnoha jinými probiotickými doplňky stravy se ale v mnohém liší. V první řadě jde o produkt, ve kterém se nachází živá probiotika na vodní bázi.

Pokročilá technologie by pak měla zajistit, že prospěšné mikroorganismy jsou chráněny před agresivním prostředím v žaludku, které by je mohlo eliminovat dříve, než by se dostaly do dalších poloh zažívacího traktu. Vzniká jako extrakt z naklíčeného ječmene, který je však vícenásobně přefiltrovaný.

Složení Symprove

Složení doplňků stravy Symprove je poměrně jednoduché. Jeho hlavní složkou je voda.

Dále v něm najdeme i:

  • Extrakt z naklíčeného ječmene (přefiltrovaný a bez lepku)
  • Živé aktivní kultury l. rhamnosus, e. faecium, l. acidophilus, l. plantarum
  • Vitamín C
  • Regulátor kyselosti
  • Přírodní ochucovadlo
  • Sorban draselný

I přesto, že složení nevypadá na první pohled zle, například doplněk stravy Probiotikus, který se užívá v kapslích, je po stránce obsažených mikroorganismů ještě maličko pestřejší.

Jaké jsou se Symprove zkušenosti?

Když se podíváme na srovnávače zboží, na kterých není doplněk stravy Symprove žádnou neznámou, vidíme, že lidé jsou s ním veskrze spokojení. Například na srovnávači Zboží bylo s obchodem spokojeno 98 % kupujících.

Konkrétně pak lidé o své zkušenosti říkají, že:

  • Vše funguje podle očekávání
  • Je pozitivně překvapila chuť výrobku během užívání
  • Jim vyhovuje rychlé dodání
  • Vnímají úlevu od bolestí břicha
  • Mají pocit, že se jim posílila imunita

symprove zkušenosti

symprove hodnocení

Podle dostupných recenzí je vidět, že uživatelé jsou s těmito probiotiky spokojení. Určitě ale před dokončením nákupu prozkoumejte i další dostupné možnosti.

Jakou zkušenost máte s probiotiky Symprove vy? Vyhovovala vám?